Small Business en Retail Management studeren in Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland en bovendien een heel leuke stad om te studeren. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en je kunt de stad gerust het centrum van Nederland noemen. Vrijwel alle leuke activiteiten gebeuren in Amsterdam.

Bovendien biedt Amsterdam ondernemers een zeer goede kans om een succesvol bedrijf te starten en uit te bouwen. Gemeente Amsterdam ondersteunt en stimuleert ondernemerschap en in Amsterdam en omstreken wonen miljoenen potentiƫle klanten.

De opleiding Small Business en Retail Management

Tijdens de opleiding Small Business en Retail Management leer je veel over economie, administratie, recht en personeelsmanagement. Deze dingen worden je aangeleerd aan de hand van veel praktijk. Zo richt je in het eerste jaar een bedrijfje op met je studiegenoten als simulatie van de oprichting van een echt bedrijf. Tijdens de opleiding doe je veel praktijkervaring op die je goed kunt gebruiken na je afstuderen. Na de opleiding kun je aan de slag als ondernemer om een bedrijf op te richten of als manager bij een commercieel bedrijf.

Waar studeren in Amsterdam?

Small Business en Retail Management studeren kan in Amsterdam bij verschillende hogescholen. Je kunt deze studie volgen bij onder andere InHolland en Hogeschool van Amsterdam.